Wandafwerking

Wandafwerking

De wand is op meerdere manieren af te werken :

  • Behangklaar
  • Sausklaar
  • Fijn of grof schuurwerk
  • Beton-Cire
  • Leemstuc
  • Spuitwerk
  • Sierpleister
  • en nog vele andere afwerkingen
Beal Mortex

Sierpleisters

Sierpleisters zijn bijzonder geschikt voor het versterken van relatief kwetsbare ondergronden of wanden met een hoge belastingsgraad.
Sierpleisters zijn hard, stootvast, kleurecht en duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Afhankelijk van de toegepaste struktuur zijn ze met eenvoudige schoonmaakmiddelen goed reinigbaar.

Alle sierpleister kunt u door ons op de gewenste kleur laten mengen, maar u kunt ook kiezen voor de handige bloesemmix methode. Enkele voorbeelden zijn spachtelputz, barokpleister, marmerpleister, granaplast, lustral en struktuurpleister (granol)

Spuitwerk

Spuitwerk kan doormiddel van spack of sierpleister worden gemaakt. Het wordt toegepast op wanden en plafond.
Spuitwerk geeft een korrelige structuur.

Acoustic soundspray

Acoustic soundspray is de ideale pleister in situaties waarin het minimaliseren van geluidsoverlast van belang is. Onder andere in utiliteitsbouw, woningbouw, trapportalen, galerijen en muziekcentra. In al dit soort situaties zorgt Acoustic soundspray niet alleen voor een fraaie afwerking van muren en plafonds, maar tegelijk ook voor een uitstekende geluidsabsorberende werking.

Toepassing

Acoustic soundspray is geschikt voor iedere ruimte waar men de akoestiek wil beïnvloeden, behalve natte ruimten. U kunt het product aanbrengen op iedere minerale ondergrond zoals beton en gips. Verkrijgbaar in wit en 4 andere kleuren.

Erkende kwaliteit

Voor Acoustic soundspray heeft Acoustic geluidsabsorptiemetingen laten uitvoeren door Peutz, een groep van onafhankelijke bureaus voor raadgevende ingenieurs op het gebied van akoestiek. Uit deze metingen volgt dat Acoustic soundspray een absorptiewaarde heeft van maximaal 45%.

Leem

Leem is een bijzonder natuurproduct Leem heeft vele prettige en unieke eigenschappen. Leem is vocht- en warmte-regulerend, antistatisch en schimmelwerend. Warm in de winter en koel in de zomer.
Zo ontstaat een gezond en evenwichtig binnenklimaat. Leem is beter voor jou en beter voor ons klimaat.
Klei of leem bestaat uit 50% zuurstof, 40% silicium en 10% mineralen. Het ademt enerzijds 30 keer zoveel zuurstof uit als bakstenen en 100 keer zoveel als beton.

De hoeveelheid silicium is hetzelfde als de hoeveelheid in het menselijk lichaam. Hun innerlijke elektriciteit is dezelfde.
Anderzijds neemt leem 30 keer meer vocht op dan gewoon stucwerk.

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken