Beton-ciré & Beal

Beton-ciré

Beton-ciré is oorspronkelijk een uit Frankrijk afkomstige betonstuc. De letterlijke vertaling van Beton-ciré is gepoetst beton. Na een proces van droging en afwerking verwordt de cementmortel tot een steenachtig stuc: Beton-ciré. Door de unieke wijze waarop het product samengesteld is en de vele verschillende toepassingsmogelijkheden, is het een ideaal product voor elke ruimte in uw huis. De beschikbare kleuren vindt u op de Beton-ciré kleurenpagina.

Beton-Floor

Beton-Floor is een nieuw type Betoncire dat speciaal is ontwikkeld voor vloeren. Door de unieke samenstelling is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. Beton-Floor geeft een natuurlijk beton-look en is geschikt voor grote oppervlaktes. Net als Betoncire is Beton-Floor verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Beton-Enduit

Beton-Enduit is een unieke Beton-Cire met Tadelakt uitstraling. Het unieke van deze Beton-Cire is de verwerking. Dit type is een pleister Beton-Cire: u niet hoeft te schuren na het aanbrengen.
Beton-Enduit is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Beal Mortex Color®

Er zijn veel materialen die als betonlook worden verwerkt in de badkamer of keuken. Om deze producten waterdicht te maken, moeten zij vaak nog tegen vocht geïmpregneerd of afgelakt worden. Echter ontstaan hier later vaak problemen mee, want indien deze producten niet door en door beschermd worden, ontstaan er mogelijk lekkage plekken in de afwerklaag.

Mortex Color® van Beal is een materiaal dat van zichzelf al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is. Dit product hoeft dus verder niet meer beschermd te worden tegen water. De wanden worden hooguit beschermd tegen vuilaanslag, shampoo- en zeepresten etc. door middel van een waslaag, zeeplaag of een olie. De vloeren kunnen worden beschermd met o.a. een olie of lak tegen vuil.

De Mortex Color® van Beal is uitermate geschikt voor wanden, vloeren, aanrechtbladen, meubels en trappen en kan op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht.

Microtopping.

Voor iedereen die op zoek is naar een unieke en elegante afwerking, biedt Microtopping een egaal en extreem solide oppervlak, dat iedere ruimte zowel diepte, licht, als harmonie geeft. Microtopping werd in eerste instantie gebruikt als vervanging van beton, vanwege de vele voordelen – het kan in minimale diktes aangebracht worden op verminderde diktes, hecht zich sterk aan onderliggende oppervlaktes, en is simpel en snel te verwerken. Het geeft iedere omgeving een originele en unieke uitstraling, door het handmatig aanbrengen van het product door deskundige vakmensen.

Microtopping biedt karakter aan moderne, minimalistische ruimtes, of voorziet bestaande oppervlaktes van een ingetogen elegantie met een klassieke, rustieke of antieke afwerking. U kunt het naar uw eigen stijl personaliseren door middel van kleur in combinatie met glanzende, gewolkte of gemêleerde effecten. Zo maakt u het helemaal naar uw eigen wens. Microtopping wordt vervaardigd door Ideal Work, een Europese marktleider in decoratieve betonvloeren. Het bestaat uit een mengsel van cement en polymeren dat speciaal is samengesteld voor een decoratieve afwerkingen voor buiten en binnen.

Microtopping is geschikt voor nagenoeg ieder oppervlakte dat bedekt, gerenoveerd of nog vanuit het niets gemaakt moet worden.met een hoge architectonische waarde. Dit alles wordt bereikt met een dikte van slechts 3 millimeter. Het is perfect geschikt voor privéwoningen, bedrijven, showrooms of buitenruimtes, zoals terrassen, restaurants, winkels of winkelcentra.

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken